Våre
Coacher


Kontakt oss

Alexander Hallafors

Gründer og daglig leder av Fit2gether og Team Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Den stora anledningen bak varför jag jobbar som coach, är för att få vara med och bidra in till positiva förändringar i andra människors liv.

Att hjälpa människor att nå en målsättning som de kansek inte klarat av på egen hand, det ger mig extremt mycket glädje.

Kontakt:

alexander@fit2gether.no

Hva er din styrker som coach?

Mina styrkor som coach är att se individen och dess målsättning hur ett helhetsperspektiv. För att nå en målsättning som innefattar fysisk prestation, så är det många faktorer som spelar in och är med och påverkar.

  • Fagfält:
  • Styrka
  • Muskelbyggning
  • Förändring av kroppskomposition
Hva er det beste med å være coach for Fit2gether

Det bästa med att vara coach i Fit2gether är sammanhållningen i hela teamet (både coacher och klienter). Utöver detta så är teamet med coacher det fagligt starkaste online coaching teamet i Skandinavien, vilket jag sätter mycket stolthet att vara en del av.

les mere

Remet Svedin

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jag brinner för att hjälpa människor att bli sitt bästa jag. Att vara med på resan mot stora som små mål ger mig mycket glädje. Få vara med och bidra med en positiv förändring i nångon annans liv är det bästa jag vet. Jag har själv alltid haft en coach vid min sida och vet vad mycket betydelse en stöttepelare som det har för att nå målsättningarna man satt sig.

Kontakt:

remet.svedin@fit2gether.no

 

Hva er dine styrker som coach?

Jag kommer alltid sätta dig i fokus och vara en god stöttepelare. Det är viktigt för mig att jobba tätt tillsammans och lära känna personen jag jobbar med. Jag vill att personen skall känna sig sedd och trygg. Samtidigt som jag vill kunna pusha personen att nå sitt potential och sina mål. Jag har själv tävlat i bikinifitness i många år och vunnit flera titlar så jag har också erfarenhet av att veta vad som krävs för att nå sina mål, både fysiskt och mentalt.

Jag ser personen och målsättningen från ett helhets perspektiv och anpassar uppföljningen därefter.

Mina specialiteter:

Träning för styrka och muskelväxt

Ändring av kroppssammansättning

Viktreduktion

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det bästa med att vara en coach hos fit2gether är det fantastiska teamet, sammanhållningen och värderingarna man blir en del av. Är väldigt stolt över att få vara del av ett så fagligt starkt team vars huvudfokus ligger i att utveckla oss coacher vidare. Så vi kan bli ännu bättre coacher och ge våra klienter det dom förtjänar. I fit2gether är alla experter på sitt område. Samarbetet är tätt och man delar kunskapen med varandra. Det gör att man får ta del av extremt mycket kunskap, erfarenheter och tankar som gör att man kan följa upp sina klienter på allra bästa sätt.

 

les mere

Charlotte Sollien Moe

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Etter mange år som personlig trener er jeg sikker på at onlinecoaching er et riktig karrierevalg for meg. Jeg får så mye glede av å hjelpe andre med å lykkes med sine mål, og å se gleden det gir.
Som coach er det veldig inspirerende og enormt givende å følge kundene mine over tid, og å få være med på deres reise til en bedre fysisk og mental helse.

Kontakt:

charlotte.moe@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg bruker tid på å bli kjent med kundene, og lytter nøye til kundens behov så jeg kan tilpasse coachingen så godt som mulig.
Jeg bryr meg om kundene mine, og det er viktig for meg at kunden føler seg forstått.
Personlig er jeg aktiv bodyfitness-utøver, og har opplevd selv, og sett gang på gang hos andre at det bor mye mer styrke i deg enn du tror.
Mitt ønske er at du som kunde skal oppleve god mestringsfølelse og progresjon i vårt samarbeid.
Mine spesialiteter innenfor coaching er rettet mot:
-muskelvekst/fysikkutvikling (hypertrofi)
-vektnedgang/oppgang (endring av kroppssammensetning)
-styrkeøkning

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Å kunne samarbeide med Skandinavias sterkeste coaching-team taler for seg selv. Det er noe jeg er svært stolt av.
Vi deler felles verdier, men har ulike bakgrunner samt ulik faglig kompetanse, noe som gjør at du alltid kan føle deg trygg og ivaretatt som kunde.
Som coach utvikler vi oss hele tiden sammen, og vi har muligheten til å coache mange mennesker med et så komplett og brukervennlig system.

les mere

Christopher Wolff

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg er glad i å jobbe med andre mennesker. Det gir meg glede å kunne bidra med den kunnskapen som behøves for å kunne trene effektivt og å hjelpe andre med å finne mestring og glede gjennom fysisk aktivitet.

Kontakt:

christopher.wolff@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg er lidenskapelig opptatt av trening og finner mye glede i å hjelpe andre. Min spesialkompetanse er innenfor kondisjon og utholdenhetstrening. De siste 7 årene har jobbet på fysiologisk testlab ved Magnat Center og selv ror jeg aktivt og trener mye utholdenhet.
Ettersom jeg også har en bakgrunn som fysioterapeut, har jeg trent mange personer på veldig forskjellige ferdighets- og ambisjonsnivåer. Dette gjør at jeg har gode evner til å tilpasse meg et bredt spekter og er flink til å tilrettelegge for personer med skader og liknende.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med denne jobber er at det tillater meg å jobbe med andre mennesker med samme lidenskap og glede for faget, samt dele kunnskap og bli bedre i jobben min.

les mere

Rikke Lundquist Bjerknes

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg elsker å jobbe med mennesker, og det å få hjelpe andre på veien til å nå sitt mål, gir meg så mye. Å få være med på hjelpe noen oppleve fremgang og mestring gjennom vårt samarbeide er det beste med å være coach.

Kontakt:

rikke.bjerknes@fit2gether.no

 

Hva er dine styrker som coach?

Jeg er opptatt av at mine kunder skal føle seg ivaretatt og sett, og vil gjerne bli kjent med personen. Jeg ser hele bildet og ikke bare treningen. Min styrke som coach ligger også i det faglige. Jeg søker alltid ny kunnskap og informasjon og vil alltid bli bedre og yte det beste til kunden slik at kunden skal nå sine mål.

Mine faglige styrker er

  • Styrketrening
  • Muskelbygging
  • Vektnedgang
  • Idrettsspesifikk trening
  • Trening i forbindelse med skade
Hva er det beste med å være coach i Fit2gether?

Å få være en del av et så fantastisk og dyktig team med så bredt kunnskapsspekter og gode verdier gjør meg stolt. Vi søker alltid etter å utvikle oss som coacher og øke faglig kompetanse for å kunne gi kunden det aller beste.

les mere

Marius Høgvold

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach for å ha en innvirkning på folks prestasjon, helse og liv. Treningsbransjen er preget av mye villedende informasjon, myter og uetisk markedsføring.

Mitt mål som coach er å jobbe mot en bedre informert og kunnskapsrik treningsbransje. Jeg vil lære deg hvorfor vi gjør som vi gjør. Økt kunnskap gir økt kvalitet!

Kontakt:

marius.hogvold@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg har tusenvis av timer med erfaring som 1 til 1 coach, og har jobbet mot å bli så god jeg kan på å formidle informasjon. Kroppen er kompleks, og det er ikke alltid så lett å forstå hvorfor noe fungerer eller ikke fungerer. Det er min oppgave å lære deg hvordan du blir bedre. Trening med meg vil gjøre deg sterkere, øke muskelvekst og gi deg kroppssammensetningen du ønsker deg.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Det beste med å være coach hos Fit2gether er at jeg får jobbe i Norges mest ambisjonsrike online coaching selskap. Jeg er veldig opptatt av kvalitet, og det er en felles verdi hos alle coachene i Fit2gether.

 

les mere

Christer Fonnes

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg elsker og jobbe med mennesker, livsstil og prestasjon. Det er utrolig givende for meg å få delta på reisen og bidra med lærdom som vil ha en innvirkning på både liv, prestasjon og helse for mennesker i alle situasjoner.

Jeg er genuint opptatt av at folk skal lykkes. Jeg tar stolthet i å få dele min kunnskap og min praktiske erfaring som personlig trener i over 15 år med kunder slik at de kan nå sitt potensialet og sine mål. Jeg har en fundamental tro på at trening og kosthold skal være en kombinasjon av en god plan, ting man trives med og liker og at det skal være gøy å drive på med.

Kontakt:

christer.fonnes@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er en evnen til å se kunden sine ønsker og mål fra et større perspektiv. Min utdanning innenfor ernæring, egen erfaring fra profesjonell idrett, styrketrening i over 22år og det at jeg har jobbet tusenvis av timer som personlig trener med 1 til 1 oppfølgning de siste 15+ årene gjør at jeg har opparbeidet meg en god kunnskapsbase og evne til å formidle, tilpasse og dele kunnskap videre til mine kunder i forhold til deres situasjon og ønsker.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Det er uten tvil den faglige kompentanse som er i teamet og den genuine interessen for å hjelpe mennesker til å bli bedre versjoner av seg selv. Samholdet i teamet fantastisk. Coachene deler informasjon fordi vi forstår at jo bedre vi blir sammen, jo bedre produkt kan vi gi til våre kunder, vi er et team!

les mere

Lena Hustvedt

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

For å hjelpe mennesker med å se potensialet sitt. Jeg brenner for å se at mennesker lykkes. Det å kunne være coach og støttespiller på en reise mot andre sine mål, er det lite som slår. Jeg ønsker å påvirke til positiv endring og opplevelsen av mestring i andres liv. Ingen mål er for store så lenge man opplever mestring og glede på vei mot målet sammen som et team.

 

 

Kontakt:

lena.hustvedt@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg har et stort fokus på at du som klient skal bli sett, hørt og forstått. God kommunikasjon og samarbeid mellom meg og mine klienter er helt avgjørende for mine klienters resultater. Jeg tilpasser coachingen til deg, slik at du får den støttespilleren du trenger mot din målsetting.

Med din målsetning som hovedfokus, sørger jeg for at du på veien får oppleve mestringsfølelse og jevn progresjon. Hver dag skal alltid ta deg et steg nærmere målet.

Mine spesialiteter:

Endring av kroppssammensetning

Økt prestasjon

Trening for styrke og muskelvekst

Vektreduksjon

 

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være coach hos Fit2gether er uten tvil de kunnskapsrike kollegaene jeg har rundt meg.

Vi jobber tett for at våre klienter skal få det beste av det beste. Vi har stort fokus på videreutvikling, og dette gjenspeiles gjennom hele teamet.

Som et faglig sterkt team, bygger vi hverandre opp ved å dele kunnskap og erfaring. På den måten kan vi tilby våre klienter ikke bare en coach, men et helt team med coacher som jobber for at våre klienter skal oppnå fantastiske resultater.

 

les mere

Christina Strøm Fjære

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Det å få hjelpe andre med å nå målene sine er for meg utrolig givende. Jeg gikk selv gjennom en stor livsstilsendring i 2008 der jeg erfarte i hvor stor grad trening og et godt kosthold bidrar til god livskvalitet. Året etter utdannet jeg meg som personlig trener.

Jeg har siden den gang fått lov til å jobbe med og lære av mange dyktige coacher, samt vært med på å sette målsettinger og jobbe mot dem med veldig mange forskjellige mennesker. De siste årene har jeg jobbet mye mindre som coach, noe som har vist meg hvor mye jeg faktisk savner det og hvor mye denne jobben betyr for meg.

Kontakt:

christina.fjaere@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Først og fremst har jeg et genuint ønske om å hjelpe andre med å nå sine mål. Jeg har bred erfaring både som personlig trener og online coach, og jeg har coachet alt fra styrkeløftene og fitnessutøver, til eldre og gravide.

Livsstilsendring, styrke og muskelvekst er de områdene jeg brenner mest for.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det er flere grunner til at det er akkurat i Fit2gether jeg ønsker å jobbe. For det første har jeg stor respekt for den svært høye kompetansen til coachene i teamet.

Det er en sammensveiset gjeng som lærer av og hjelper hverandre, noe både klienter og coacher nyter godt av. I tillegg er den tekniske løsningen veldig bra.

les mere

Emil Løwengreen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som trener fordi jeg liker å se hvordan jeg kan hjelpe utøverne mine løse sine utfordringer med min kunnskap og erfaring. Da kan man se hvor mye som må individ tilpasses for at nettopp du skal nå dine mål!

Kontakt:

emil.loewengreen@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker er å se deg som individ og tilpasse til din situasjon. Dette gjør at vi sammen kan finne den beste veien fra der vi er nå til dit du ønsker å være med beste praksis!

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være trener i fit2gether er definitivt samholdet og det faglige nivået på teamet!

les mere

Markus Haugen

Coach og fagansvarlig hos Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg har alltid vært interessert i trening og fysisk aktivitet. Fotball har og er fortsatt min idrett nummer 1, og det var i jakten på å bli en bedre fotballspiller som fikk meg inn på et treningssenter. Jeg ble raskt hektet på trening, men det var ikke før jeg jobbet med idrett i forsvaret at jeg så at jeg mestret rollen som trener/veileder.

Det ledet meg til å søke en bachelor i idrettsvitenskap. Her fikk jeg virkelig dyrket idrettsinteressen min. Etter hvert som jeg lærte mer om trening og fikk bedre resultater for min egen del så dukket det opp et ønske om å hjelpe andre til å få bedre resultater på trening.

Jeg tok da en PT-utdanning hos AFPT og har ikke sett meg tilbake siden. Etter hvert som jeg har jobbet med en rekke kunder så ligger hovedinteressen min i prestasjonsutvikling, men jeg trives også med å hjelpe personer som ikke driver med toppidrett. Nøkkelen her er at jeg vil hjelpe andre. Bruke min kunnskap og min frustrasjon på trening til at andre unngår de samme feilene.

Kontakt:

markus.haugen@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg kombinerer faglig kunnskap og vitenskap med erfaring. På bakgrunn av dette kan jeg tilpasse treningen og kostholdet til deg som individ. Jeg ser forbi tallene du loggfører, og fokuserer på deg som person. Det gjør at jeg kan tilpasse alt til din hverdag som er dynamisk.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være en del av fit2gether er at man har andre dyktige fagpersoner å lene seg på ved behov. Vi i teamet utfyller hverandre, slik at vi som enhet ikke har noen svakheter.

les mere

Hanne Eide

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg brenner for å hjelpe mennesker for å nå målene sine. Jeg får være med på hele reisen og bidra til positive forandringer, både fysisk og psykisk, i andre sitt liv. DET gjør min hverdag bedre! Online coaching gjør det mulig å følge opp kundene mine såpass tett at de får best mulig tilrettelegging ut ifra deres hverdag, forutsetninger og mål. For meg er heltheten viktig, og jeg ønsker at kundene skal vite hvorfor alt spiller inn.

Kontakt:

hanne.eide@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg kan forstå meg på ulike utfordringer kundene mine møter i det daglige. Selv har jeg også hatt mange ulike mål innen trening/kosthold; opp i vekt, ned i fettprosent, bygge muskler og bli sterkere. En av mine største gleder i hverdagen er å se kundene mine lykkes, og jeg vil gjøre alt for at også du kan!

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være coach for Fit2gether er at vi jobber tett sammen for at kundene våre skal få best mulig veiledning. Teamet er en kunnskapsrik gjeng med mye og ulik erfaring. Vi har også den beste appen som gjør det lett for både kunden og coach å kommunisere, loggføre og justere!

les mere

Silje Hjelmeland

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg har troen på at trening påvirker så utrolig mye mer enn bare hvordan vi ser ut.

Trening har ikke alltid vært en del av min livsstil, men det endte med å bli noe som ga meg mer tro på meg selv, også på andre områder i livet.

Jeg brenner for å hjelpe andre med å oppleve mer mestring, og å se at det er rom for å ta vare på seg selv uansett hva slags hverdag man har.

Kontakt:

silje.hjelmeland@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er styrketrening for muskelvekst, vektnedgang/reduksjon av fettmasse, og livsstilsendring. Jeg vet hvordan det er å ha en kropp man ikke er komfortabel i og å ikke føle seg bra nok.

Som coach er jeg opptatt av at du skal føle deg ivaretatt og forstått, samtidig som at du holdes ansvarlig. Treningen skal gi glede og mestring, og du skal trives med planen på veien mot målene.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med coachene i Fit2gether er at de er så dyktige på mange ulike områder.

Hele teamet er opptatt av videre utvikling, og det motiverer også meg til å bli en bedre coach for mine kunder, og å aldri slutte å lære mer.

les mere

Silje Helen Vedøy

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach da jeg vet at trening kan gjøre utrolig mye for både vår fysiske og psykiske helse.

Å hjelpe mennesker til å nå sine mål, og til å bli den beste versjonen av seg selv er noe som gir meg utrolig mye glede.

Jeg unner ALLE å kjenne på den mestringsfølelsen og motivasjonen som trening kan gi, samt å ta med seg disse følelsene inn i andre aspekter av hverdagen.

Kontakt:

silje.helen.vedoy@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg ser kundene mine, lytter til målene deres og er opptatt av å finne ut hva som skal til for at denne kunden skal oppnå sine mål.

Jeg har opparbeidet meg mye kunnskap og erfaringer jeg deler med mine kunder for å gjøre trening og kosthold så enkelt, effektivt og optimalt som mulig.

Trening og kosthold trenger ikke være vanskelig!

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være coach for Fit2gether er at jeg har et team av helt fantastiske flinke og kunnskapsrike mennesker rundt meg som jeg kan sparre med, dele erfaringer med og som motiverer meg til å være beste coachen jeg kan være.

Vi er et team hvor vi har fokus på å spille hverandre gode!

les mere

Benedicte Ellefsen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg elsker å jobbe med mennesker. Jobben som coach er ekstremt givende, motiverende og ikke minst inspirerende.

Jeg brenner for å lære, og få lære bort. Få være med på reisen til kundene mine, og se de oppnå fremgang og mestringsfølelse. Jeg brenner for en livsstil der trening og kosthold ikke skal være vanskelig å kombinere med hverdagen.

Kontakt:

benedicte.ellefsen@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg er ekstremt opptatt av ta vare på kunden, ikke bare trening, men bli kjent og se hele bildet bildet av deg.

Jeg har selv vært gjennom en livsstilsendring og oppnådd ulike mål når det kommer til å bygge muskler, endre kropvpsamensetning og kosthold.

Mine styrker som coach er å hjelpe deg med akkurat dette. Min største oppgave og glede er få være med på reisen og se mine kunder lykkes.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Det beste med å være coach for Fit2gether er hvor mye vi lærer av hverandre.

Med et team som er ekstremt faglig dyktige innen trening og kosthold er det veldig motiverende å få lære og motivere hverandre daglig.

Vi er alltid sultne på ny og mer kunnskap, og vi er et team som alltid er med på å heie hverandre opp og frem!

les mere

Vår kompetanse er dine muligheter


Kontakt oss

Comments are closed.