Våre
Coacher

Alexander Hallafors

Gründer og daglig leder av Fit2gether og Team Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Den stora anledningen bak varför jag jobbar som coach, är för att få vara med och bidra in till positiva förändringar i andra människors liv.

Att hjälpa människor att nå en målsättning som de kansek inte klarat av på egen hand, det ger mig extremt mycket glädje.

Kontakt:

alexander@fit2gether.no

Hva er din styrker som coach?

Mina styrkor som coach är att se individen och dess målsättning hur ett helhetsperspektiv. För att nå en målsättning som innefattar fysisk prestation, så är det många faktorer som spelar in och är med och påverkar.

  • Fagfält:
  • Styrka
  • Muskelbyggning
  • Förändring av kroppskomposition
Hva er det beste med å være coach for Fit2gether

Det bästa med att vara coach i Fit2gether är sammanhållningen i hela teamet (både coacher och klienter). Utöver detta så är teamet med coacher det fagligt starkaste online coaching teamet i Skandinavien, vilket jag sätter mycket stolthet att vara en del av.

les mere

Remet Svedin

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jag brinner för att hjälpa människor att bli sitt bästa jag. Att vara med på resan mot stora som små mål ger mig mycket glädje. Få vara med och bidra med en positiv förändring i nångon annans liv är det bästa jag vet. Jag har själv alltid haft en coach vid min sida och vet vad mycket betydelse en stöttepelare som det har för att nå målsättningarna man satt sig.

Kontakt:

remet.svedin@fit2gether.no

 

Hva er dine styrker som coach?

Jag kommer alltid sätta dig i fokus och vara en god stöttepelare. Det är viktigt för mig att jobba tätt tillsammans och lära känna personen jag jobbar med. Jag vill att personen skall känna sig sedd och trygg. Samtidigt som jag vill kunna pusha personen att nå sitt potential och sina mål. Jag har själv tävlat i bikinifitness i många år och vunnit flera titlar så jag har också erfarenhet av att veta vad som krävs för att nå sina mål, både fysiskt och mentalt.

Jag ser personen och målsättningen från ett helhets perspektiv och anpassar uppföljningen därefter.

Mina specialiteter:

Träning för styrka och muskelväxt

Ändring av kroppssammansättning

Viktreduktion

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det bästa med att vara en coach hos fit2gether är det fantastiska teamet, sammanhållningen och värderingarna man blir en del av. Är väldigt stolt över att få vara del av ett så fagligt starkt team vars huvudfokus ligger i att utveckla oss coacher vidare. Så vi kan bli ännu bättre coacher och ge våra klienter det dom förtjänar. I fit2gether är alla experter på sitt område. Samarbetet är tätt och man delar kunskapen med varandra. Det gör att man får ta del av extremt mycket kunskap, erfarenheter och tankar som gör att man kan följa upp sina klienter på allra bästa sätt.

 

les mere

Charlotta Hedlund

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Det är motiverande och framförallt viktigt att ha en plan, delmål och mål.
Jag vill vara med på resan mot målet, för det finns inte mycket som slår känslan av att se kunder lyckas med något dem inte trodde var möjligt! Kanske dem har försökt innan, men inte fått det till.
Jag själv har en coach, inte för att jag inte kan laga ett eget program eller vet hur jag ska utföra övningar. Men för att prestera bäst möjligt! Oavsett bra eller dålig dag så hjälper det att någon förväntar sig något av dig!
Att jag får vara DEN personen för mina klienter ger mig otroligt mycket glädje!

Kontakt:

charlotta.hedlund@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Min styrka som coach är att jag är personlig och vill lära känna mina kunder, jag är väldigt social och gillar människor! Det går hand i hand med att jag är duktig på att anpassa mig efter vad behovet hos kunden är.
Mina specialiteter är: Styrketräning med mål för styrka, muskelbyggning & viktreduktion.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Att få vara en del av något som är så otroligt bra, ett vinnande koncept med grymma coacher!
Vi jobbar tillsammans som ett team för att hjälpa människor nå sina mål! Fit2gether har ett unikt upplägg med coacher som alltid söker mer kunskap!

les mere

Charlotte Sollien Moe

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Etter mange år som personlig trener er jeg sikker på at onlinecoaching er et riktig karrierevalg for meg. Jeg får så mye glede av å hjelpe andre med å lykkes med sine mål, og å se gleden det gir.
Som coach er det veldig inspirerende og enormt givende å følge kundene mine over tid, og å få være med på deres reise til en bedre fysisk og mental helse.

Kontakt:

charlotte.moe@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg bruker tid på å bli kjent med kundene, og lytter nøye til kundens behov så jeg kan tilpasse coachingen så godt som mulig.
Jeg bryr meg om kundene mine, og det er viktig for meg at kunden føler seg forstått.
Personlig er jeg aktiv bodyfitness-utøver, og har opplevd selv, og sett gang på gang hos andre at det bor mye mer styrke i deg enn du tror.
Mitt ønske er at du som kunde skal oppleve god mestringsfølelse og progresjon i vårt samarbeid.
Mine spesialiteter innenfor coaching er rettet mot:
-muskelvekst/fysikkutvikling (hypertrofi)
-vektnedgang/oppgang (endring av kroppssammensetning)
-styrkeøkning

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Å kunne samarbeide med Skandinavias sterkeste coaching-team taler for seg selv. Det er noe jeg er svært stolt av.
Vi deler felles verdier, men har ulike bakgrunner samt ulik faglig kompetanse, noe som gjør at du alltid kan føle deg trygg og ivaretatt som kunde.
Som coach utvikler vi oss hele tiden sammen, og vi har muligheten til å coache mange mennesker med et så komplett og brukervennlig system.

les mere

Bettina Kojan

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Å være coach handler for meg om å kunne bidra med min kunnskap til at andre finner og utvikler sitt potensiale. Jeg ønsker å hjelpe andre til å bli en bedre versjon av seg selv og sammen komme frem til en livsstil som gir både resultater og glede.

Kontakt:

bettina.kojan@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Som coach er jeg engasjert i personene jeg samarbeider med. Ingen er like og jeg ser på hele bildet for å lære personen jeg har foran meg å kjenne. Jeg er lidenskapelig opptatt av en sunn livsstil, hvor balanse er nøkkelordet. Jeg ønsker å hjelpe andre til å finne en sunn livsstil som på en enkel måte kan implementeres i nåværende livssituasjon. For meg er det klienten øker kunnskapen sin for å klare seg på egenhånd.
Mine styrker er innenfor coaching er: CrossFit, livsstilsendring og vektreduksjon

Hva er det beste med å være coach i Fit2gether?

Fit2gether er et godt og sterkt team med høy faglig kompetanse, mye og viktig erfaring, felles verdier og der samtlige har et felles ønske om utvikling. Det beste med Fit2gether er at jeg har mulighet til å dele min kompetanse med andre, samt øke egen kunnskap. Jeg er stolt av å være en del av Fit2gether.

les mere

Christopher Wolff

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg er glad i å jobbe med andre mennesker. Det gir meg glede å kunne bidra med den kunnskapen som behøves for å kunne trene effektivt og å hjelpe andre med å finne mestring og glede gjennom fysisk aktivitet.

Kontakt:

christopher.wolff@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg er lidenskapelig opptatt av trening og finner mye glede i å hjelpe andre. Min spesialkompetanse er innenfor kondisjon og utholdenhetstrening. De siste 7 årene har jobbet på fysiologisk testlab ved Magnat Center og selv ror jeg aktivt og trener mye utholdenhet.
Ettersom jeg også har en bakgrunn som fysioterapeut, har jeg trent mange personer på veldig forskjellige ferdighets- og ambisjonsnivåer. Dette gjør at jeg har gode evner til å tilpasse meg et bredt spekter og er flink til å tilrettelegge for personer med skader og liknende.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med denne jobber er at det tillater meg å jobbe med andre mennesker med samme lidenskap og glede for faget, samt dele kunnskap og bli bedre i jobben min.

les mere

Grete Andreassen Bakken

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg mener at trening alltid bør ha til hensikt å være helsefremmende, bedre din livskvalitet, hverdag og livsglede. Treningen skal oppleves som utfordrende, motiverende og meningsfull samt ha verdi for deg. Jeg vil hjelpe deg å skape en balanse i livet ved å gi deg mestringsfølelse på trening og energi i hverdagen gjennom gode treningsøkter og fornuftig kosthold ut ifra dine forutsetninger og mål. Samtidig ønsker jeg å motivere deg til å presse deg til å yte mer enn du trodde var mulig! Jeg gir deg alle verktøy for å lykkes, men jobben må du stå for. 

Kontakt:

grete.andreassen.bakken@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Som coach er jeg ærlig, direkte samt god til å lytte. God kommunikasjon er svært viktig, grundig oppfølging er en selvfølge når du velger meg som coach. Sammen skal vi presse grensene dine, og sammen skal vi utnytte ditt fulle potensiale uansett hvor i verden du er og hvilket forusetninger du har ! Når du samarbeider med meg, er du aldri alene!   «Trening og kosthold trenger ikke å være avansert eller vanskelig, men det må gjennomføres på riktig måte etter dine forutsetninger, regelmessig og over tid!»

les mere

Rikke Lundquist Bjerknes

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg elsker å jobbe med mennesker, og det å få hjelpe andre på veien til å nå sitt mål, gir meg så mye. Å få være med på hjelpe noen oppleve fremgang og mestring gjennom vårt samarbeide er det beste med å være coach.

Kontakt:

rikke.bjerknes@fit2gether.no

 

Hva er dine styrker som coach?

Jeg er opptatt av at mine kunder skal føle seg ivaretatt og sett, og vil gjerne bli kjent med personen. Jeg ser hele bildet og ikke bare treningen. Min styrke som coach ligger også i det faglige. Jeg søker alltid ny kunnskap og informasjon og vil alltid bli bedre og yte det beste til kunden slik at kunden skal nå sine mål.

Mine faglige styrker er

  • Styrketrening
  • Muskelbygging
  • Vektnedgang
  • Idrettsspesifikk trening
  • Trening i forbindelse med skade
Hva er det beste med å være coach i Fit2gether?

Å få være en del av et så fantastisk og dyktig team med så bredt kunnskapsspekter og gode verdier gjør meg stolt. Vi søker alltid etter å utvikle oss som coacher og øke faglig kompetanse for å kunne gi kunden det aller beste.

les mere

Hedda Egerdahl

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg ønsker å dele de gode verdiene kunnskap rundt trening og kosthold har gitt meg, og hvordan det har påvirket livet mitt i en positiv retning. Jeg er veldig interessert i det helhetlige helsebildet, og ønsker å hjelpe deg på veien mot å nå dine mål, samtidig som du har det bra og føler deg ivaretatt. Jeg syns det er veldig gøy, og ikke minst givende å få ta del i din reise.

Kontakt:

hedda.egerdahl@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg har erfart og prøvd ut mye innen trening og kosthold selv. I tillegg til å coache andre har jeg blitt coachet av flere ulike coacher selv. Mat begynte jeg å eksperimentere med tidlig, og har interessert meg for kosthold så lenge jeg kan huske. Jeg har både fått hjelp av coacher, lært mye selv, og har utdannet meg innenfor dette. I tillegg til dette er jeg veldig glad i mennesker, og bryr meg oppriktig om at du skal lykkes, enten om målet er endring av kroppssammensetning, livsstilsendring eller andre ting.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Det beste med å være coach hos Fit2gether er kunnskap og samhold. Fokuset på å konstant utvikle seg, samt ville at alle rundt seg skal lykkes og bli bedre treffer meg veldig.

les mere

Marius Høgvold

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach for å ha en innvirkning på folks prestasjon, helse og liv. Treningsbransjen er preget av mye villedende informasjon, myter og uetisk markedsføring.

Mitt mål som coach er å jobbe mot en bedre informert og kunnskapsrik treningsbransje. Jeg vil lære deg hvorfor vi gjør som vi gjør. Økt kunnskap gir økt kvalitet!

Kontakt:

marius.hogvold@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg har tusenvis av timer med erfaring som 1 til 1 coach, og har jobbet mot å bli så god jeg kan på å formidle informasjon. Kroppen er kompleks, og det er ikke alltid så lett å forstå hvorfor noe fungerer eller ikke fungerer. Det er min oppgave å lære deg hvordan du blir bedre. Trening med meg vil gjøre deg sterkere, øke muskelvekst og gi deg kroppssammensetningen du ønsker deg.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Det beste med å være coach hos Fit2gether er at jeg får jobbe i Norges mest ambisjonsrike online coaching selskap. Jeg er veldig opptatt av kvalitet, og det er en felles verdi hos alle coachene i Fit2gether.

 

les mere

Per-Christian Storheim

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg motiveres av å se andre nå sine mål, jeg ønsker å hjelpe andre å gå fra å ha drømmer til å sette mål som kan oppnås. Jeg syns også det er kjekt å bidra med noe positivt ved å fremme gleden ved trening og aktivitet.

Kontakt:

pc.storheim@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Styrketrening, endring av kroppssammensetning (det man ofte mener når man sier gå opp eller ned i vekt) og det å bygge muskler er en del av mine styrker og personlige favoritter. Men som muskelterapeut har jeg også glede i å se mennesker bevege seg bedre og med mindre ubehag. Det å se hvordan enkel styrketrening kan hjelpe i hverdagen er gøy.

Jeg har levd en stund, og lært mange forskjellige personligheter å kjenne. Jeg tror det er viktig at man som coach klarer å sette seg inn i andres situasjon, og kanskje selv har følt litt på hvordan det er å være på andre siden.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Sterk faglig kompetanse og profesjonalitet gjennomsyrer hele teamet. Men først og fremst er det en gruppe mennesker som vil hverandre godt og som bygger hverandre opp og deler erfaringer og kunnskap.

Man blir en bedre coach av å være en del av dette teamet.

les mere

Christer Fonnes

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg elsker og jobbe med mennesker, livsstil og prestasjon. Det er utrolig givende for meg å få delta på reisen og bidra med lærdom som vil ha en innvirkning på både liv, prestasjon og helse for mennesker i alle situasjoner.

Jeg er genuint opptatt av at folk skal lykkes. Jeg tar stolthet i å få dele min kunnskap og min praktiske erfaring som personlig trener i over 15 år med kunder slik at de kan nå sitt potensialet og sine mål. Jeg har en fundamental tro på at trening og kosthold skal være en kombinasjon av en god plan, ting man trives med og liker og at det skal være gøy å drive på med.

Kontakt:

christer.fonnes@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er en evnen til å se kunden sine ønsker og mål fra et større perspektiv. Min utdanning innenfor ernæring, egen erfaring fra profesjonell idrett, styrketrening i over 22år og det at jeg har jobbet tusenvis av timer som personlig trener med 1 til 1 oppfølgning de siste 15+ årene gjør at jeg har opparbeidet meg en god kunnskapsbase og evne til å formidle, tilpasse og dele kunnskap videre til mine kunder i forhold til deres situasjon og ønsker.

Hva er det beste med å være coach hos Fit2gether?

Det er uten tvil den faglige kompentanse som er i teamet og den genuine interessen for å hjelpe mennesker til å bli bedre versjoner av seg selv. Samholdet i teamet fantastisk. Coachene deler informasjon fordi vi forstår at jo bedre vi blir sammen, jo bedre produkt kan vi gi til våre kunder, vi er et team!

les mere

Lena Hustvedt

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

For å hjelpe mennesker med å se potensialet sitt. Jeg brenner for å se at mennesker lykkes. Det å kunne være coach og støttespiller på en reise mot andre sine mål, er det lite som slår. Jeg ønsker å påvirke til positiv endring og opplevelsen av mestring i andres liv. Ingen mål er for store så lenge man opplever mestring og glede på vei mot målet sammen som et team.

 

 

Kontakt:

lena.hustvedt@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg har et stort fokus på at du som klient skal bli sett, hørt og forstått. God kommunikasjon og samarbeid mellom meg og mine klienter er helt avgjørende for mine klienters resultater. Jeg tilpasser coachingen til deg, slik at du får den støttespilleren du trenger mot din målsetting.

Med din målsetning som hovedfokus, sørger jeg for at du på veien får oppleve mestringsfølelse og jevn progresjon. Hver dag skal alltid ta deg et steg nærmere målet.

Mine spesialiteter:

Endring av kroppssammensetning

Økt prestasjon

Trening for styrke og muskelvekst

Vektreduksjon

 

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være coach hos Fit2gether er uten tvil de kunnskapsrike kollegaene jeg har rundt meg.

Vi jobber tett for at våre klienter skal få det beste av det beste. Vi har stort fokus på videreutvikling, og dette gjenspeiles gjennom hele teamet.

Som et faglig sterkt team, bygger vi hverandre opp ved å dele kunnskap og erfaring. På den måten kan vi tilby våre klienter ikke bare en coach, men et helt team med coacher som jobber for at våre klienter skal oppnå fantastiske resultater.

 

les mere

Christina Strøm Fjære

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Det å få hjelpe andre med å nå målene sine er for meg utrolig givende. Jeg gikk selv gjennom en stor livsstilsendring i 2008 der jeg erfarte i hvor stor grad trening og et godt kosthold bidrar til god livskvalitet. Året etter utdannet jeg meg som personlig trener.

Jeg har siden den gang fått lov til å jobbe med og lære av mange dyktige coacher, samt vært med på å sette målsettinger og jobbe mot dem med veldig mange forskjellige mennesker. De siste årene har jeg jobbet mye mindre som coach, noe som har vist meg hvor mye jeg faktisk savner det og hvor mye denne jobben betyr for meg.

Kontakt:

christina.fjaere@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Først og fremst har jeg et genuint ønske om å hjelpe andre med å nå sine mål. Jeg har bred erfaring både som personlig trener og online coach, og jeg har coachet alt fra styrkeløftene og fitnessutøver, til eldre og gravide.

Livsstilsendring, styrke og muskelvekst er de områdene jeg brenner mest for.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det er flere grunner til at det er akkurat i Fit2gether jeg ønsker å jobbe. For det første har jeg stor respekt for den svært høye kompetansen til coachene i teamet.

Det er en sammensveiset gjeng som lærer av og hjelper hverandre, noe både klienter og coacher nyter godt av. I tillegg er den tekniske løsningen veldig bra.

les mere

Karoline Kjærnes

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Trening er min store lidenskap! På lik linje som at jeg selv elsker å mestre og oppleve glede gjennom trening & fysisk aktivitet, så elsker jeg også å se andre lykkes med det samme!

Jeg brenner for å hjelpe andre med positive livsendringer, og med å nå sine mål; store som små. Det gir meg ekstremt mye glede og verdi å kunne jobbe med mennesker, følge tett på og hjelpe dem på sin reise. Jeg har lenge hatt en coach selv, og vet hvor stor betydning en slik støttespiller kan ha for å lykkes.

Kontakt:

karoline.kjaernes@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Som coach – og person – er jeg veldig omsorgsfull, engasjert og lyttende. Jeg bryr meg om kundene mine, og ønsker gjerne bli kjent og jobbe så tett som mulig. Jeg ønsker å tilpasse best mulig for mennesket, slik at hen føler seg både trygg og sett. Samtidig er det viktig for meg at kunden min opplever mestring og progresjon.

Jeg vil kunne pushe personen til å nå sitt fulle potensial og mål.

Selv har jeg drevet med flere idretter, og er blant annet tidligere verdensmester (m.m.) i bikinifitness. Jeg har derfor god erfaring av å vite hva og hvor mye som kreves – både fysisk og psykisk – for å nå satte mål.

Mine spesialiteter innenfor coaching er:

• Trening for styrke og muskelvekst

• Endring av kroppssammensetning

• Utholdenhet

• Vektreduksjon

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være coach for Fit2gether er det fantastiske samholdet i det kunnskapsrike teamet; bestående av dyktige coacher. Her stiller hver og en av oss med høy kompetanse og stor erfaring, samtidig som at vi jobber tett og deler av med hverandre.

Vi har en fellesverdi om at vi spiller på lag, for å gjøre det beste for våre kunder! Det gjør at jeg både kan dele av og øke egen kunnskap, samtidig som at jeg kan gi kunden min det aller beste.

Jeg er veldig stolt over å få være en del av Fit2gether!

les mere

Emil Løwengreen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som trener fordi jeg liker å se hvordan jeg kan hjelpe utøverne mine løse sine utfordringer med min kunnskap og erfaring. Da kan man se hvor mye som må individ tilpasses for at nettopp du skal nå dine mål!

Kontakt:

emil.loewengreen@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker er å se deg som individ og tilpasse til din situasjon. Dette gjør at vi sammen kan finne den beste veien fra der vi er nå til dit du ønsker å være med beste praksis!

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være trener i fit2gether er definitivt samholdet og det faglige nivået på teamet!

les mere

Markus Haugen

Coach og fagansvarlig hos Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg har alltid vært interessert i trening og fysisk aktivitet. Fotball har og er fortsatt min idrett nummer 1, og det var i jakten på å bli en bedre fotballspiller som fikk meg inn på et treningssenter. Jeg ble raskt hektet på trening, men det var ikke før jeg jobbet med idrett i forsvaret at jeg så at jeg mestret rollen som trener/veileder.

Det ledet meg til å søke en bachelor i idrettsvitenskap. Her fikk jeg virkelig dyrket idrettsinteressen min. Etter hvert som jeg lærte mer om trening og fikk bedre resultater for min egen del så dukket det opp et ønske om å hjelpe andre til å få bedre resultater på trening.

Jeg tok da en PT-utdanning hos AFPT og har ikke sett meg tilbake siden. Etter hvert som jeg har jobbet med en rekke kunder så ligger hovedinteressen min i prestasjonsutvikling, men jeg trives også med å hjelpe personer som ikke driver med toppidrett. Nøkkelen her er at jeg vil hjelpe andre. Bruke min kunnskap og min frustrasjon på trening til at andre unngår de samme feilene.

Kontakt:

markus.haugen@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg kombinerer faglig kunnskap og vitenskap med erfaring. På bakgrunn av dette kan jeg tilpasse treningen og kostholdet til deg som individ. Jeg ser forbi tallene du loggfører, og fokuserer på deg som person. Det gjør at jeg kan tilpasse alt til din hverdag som er dynamisk.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være en del av fit2gether er at man har andre dyktige fagpersoner å lene seg på ved behov. Vi i teamet utfyller hverandre, slik at vi som enhet ikke har noen svakheter.

les mere

Hanne Eide

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg brenner for å hjelpe mennesker for å nå målene sine. Jeg får være med på hele reisen og bidra til positive forandringer, både fysisk og psykisk, i andre sitt liv. DET gjør min hverdag bedre! Online coaching gjør det mulig å følge opp kundene mine såpass tett at de får best mulig tilrettelegging ut ifra deres hverdag, forutsetninger og mål. For meg er heltheten viktig, og jeg ønsker at kundene skal vite hvorfor alt spiller inn.

Kontakt:

hanne.eide@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Jeg kan forstå meg på ulike utfordringer kundene mine møter i det daglige. Selv har jeg også hatt mange ulike mål innen trening/kosthold; opp i vekt, ned i fettprosent, bygge muskler og bli sterkere. En av mine største gleder i hverdagen er å se kundene mine lykkes, og jeg vil gjøre alt for at også du kan!

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være coach for Fit2gether er at vi jobber tett sammen for at kundene våre skal få best mulig veiledning. Teamet er en kunnskapsrik gjeng med mye og ulik erfaring. Vi har også den beste appen som gjør det lett for både kunden og coach å kommunisere, loggføre og justere!

les mere

Kristoffer Bjørndal

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi trening alltid har vært en veldig viktig del av livet mitt. Det har gitt meg utrolig mye og har hjulpet meg i andre arenaer i livet.

Jeg ønsker derfor å hjelpe andre slik at de kan få den samme gleden fra trening som det jeg gjør.

Jeg elsker å jobbe med mennesker og ønsker å bruke min erfaring og kunnskap til å hjelpe andre med å nå sine mål

Kontakt:

kristoffer.bjorndal@fit2gether.no

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg vet hva som skal til for å nå dine mål. Jeg har selv drevet med styrketrening de siste 9 årene hvor jeg har konkurrert flere sesonger i Mens Physique.

Jeg har også konkurrert i Taekwondo på høyt nivå og vet hvilke utfordringer trening og kosthold kan by på i en stressende hverdag. Jeg vil derfor bruke min kunnskap og erfaring slik at jeg kan tilpasse treningen og kostholdet ditt best mulig, enten du ønsker muskelvekst, vektreduksjon eller endring av kroppssammensetning.

Målet mitt er at du sitter igjen med noe fra coachingen, jeg ønsker at du skal lære underveis og vet hvorfor vi gjør som vi gjør.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være en del av Fit2gether er at man har mange dyktige personer rundt seg som spiller hverandre gode og hjelper hverandre.

Sammen er vi sterkere!

les mere

Vår kompetanse er dine muligheter

Comments are closed.