Våre
Coacher

Jesper Olsen

Gründer av Fit2gether og Team Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg har i over 25 år alltid funnet glede i å jakte på mål og egne resultater. Etter hvert oppdaget jeg at jeg fikk minst like stor glede ut av å hjelpe andre mennesker gjøre det samme. Det å bidra til at andre lykkes har blitt et mål for meg personlig. Og ikke minst det å hjelpe andre med å definere hva det vil si å lykkes for nettopp dem. Vi har alle forskjellige mål, men gleden ved å hjelpe andre nå nettopp sine, motiverer meg.

Hva er dine styrker som coach?

Jeg bruker gjerne mye tid på å bli kjent med de jeg coacher. Dette gjør at jeg alltid tilpasser mine metoder til hver enkelt. Særlig i forhold til det mentale er dette svært viktig. Noen trenger å bli pushet hardt, mens andre må ledes forsiktig og pent gjennom en oppfølging. Det å finne det som passer den enkelte er nok en av mine sterke sider. Jeg jobber hovedsakelig med coaching av aktive fitnessutøvere. Dette krever særlig inngående kunnskap om nettopp fitness. Flere år både som utøver, coach, dommer og ulike roller innen forbundet, har gitt meg den nødvendige kunnskapen og ressursene som kreves for å få frem gode utøvere.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med å være en del av Fit2gether er at man alltid har en sterk faglig dyktig gjeng i ryggen. Vi deler felles verdier, og vi ønsker alle sammen å bidra med å styrke kompetansenivået internt. Vår samlede kunnskap og erfaring dekker så store områder, at hjelpen alltid er der ved behov. Det gir en trygghet som kommer både coacher og klienter til gode. I Fit2gether jobber vi med å gjøre hverandre gode!

Kontakt:

jesper@fit2gether.no

Les mer

Alexander Hallafors

Gründer og daglig leder av Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Den stora anledningen bak varför jag jobbar som coach, är för att få vara med och bidra in till positiva förändringar i andra människors liv. Att hjälpa människor att nå en målsättning som de kansek inte klarat av på egen hand, det ger mig extremt mycket glädje.

Hva er dina styrker som coach?

Mina styrkor som coach är att se individen och dess målsättning hur ett helhetsperspektiv. För att nå en målsättning som innefattar fysisk prestation, så är det många faktorer som spelar in och är med och påverkar.

  • Fagfält:
  • Styrka
  • Muskelbyggning
  • Förändring av kroppskomposition

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether

Det bästa med att vara coach i Fit2gether är sammanhållningen i hela teamet (både coacher och klienter). Utöver detta så är teamet med coacher det fagligt starkaste online coaching teamet i Skandinavien, vilket jag sätter mycket stolthet att vara en del av.

Kontakt:

alexander@fit2gether.no

Les mer

Peter Cederholm

Coachansvarlig hos Fit2gether

Hvorfor jobber du som coach?

Framgången som mina klienter får under vårt samarbete är den största anledning till att jag jobbar som Coach. Jag bidrar varje dag till någon når en målsättning som kanske hade varit för tuff för just den personen, det skapar glädje både för mina klienter men även för mig.

Hva er dine styrker som coach?

Framför allt så vet jag hur svårt det kan vara att nå nya eller krävande målsättningar. Med över 25 år i träningsbranschen så får man en förståelse och kunskap som kan komma alla till godo. Varje person har individuella målsättningar och förutsättningar, det handlar om att utgå från rätt punkt för att komma i mål.  Fagfelt:

  • Muskelbyggning
  • Viktnedgång
  • Styrka
  • Mental Träning

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Fit2gether har ett otroligt team, en samling av Coacher som dagligen ser till att öka sin kunskap och förståelse för människor och hur dessa ska nå sina mål. Det finns inget team av online Coacher som har lika mycket kredibilitet och kunskap i sitt team, Fit2gether är helt unikt. Vi har en otrolig miljö både bland Coacher och klienter, vi är starkare tillsammans och det använder vi på bästa sätt.

Kontakt:

peter@fit2gether.no  

Les mer

Anne Marie Johannessen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

For å være din sparringspartneren for trening, kosthold og mental utvikling. Tilpasninger som passer dine forutsetninger og forpliktelser er det som skal til for å lykkes med å endre livsstil og å føle mestring. For meg er mestringsfølelsen noe av det aller fineste og det ønsker jeg at så mange som mulig skal få kjenne på. Jeg er svært opptatt av å finne hva som er formålet med det du ønsker og hvordan du lærer best.

Hva er dine styrker som coach?

Jeg tenker allsidig og finner frem mestringsfølelsen din samtidig som vi utfordrer styrke, utholdenhet og bygger din mentale robusthet. Vi blir et team hvor både gode og dårlige dager kan deles hvor det alltid er rom for spørsmål og justeringer underveis. Mine spesialiteter er utholdenhetstrening, funksjonell styrketrening, styrketrening for utholdenhetsprestasjon, obstacle race(ocr), calisthenics og selvutvikling av mentale egenskaper. Jeg har internasjonal erfaring fra EM og VM i OCR (hinderbaneløp) og 3 ganger norgesmester i calisthenics og lang erfaring fra lagidrett og individuell idrett.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Fit2gether har verdier som er bærekraftige over tid som gir en varig endring. Våre coacher er sultne på å stadig oppdatere sin individuelle kunnskap gjennom blant annet videreutdannelser, selvstudier av ny og gammel forskning og at vi som team bygger hverandre gode gjennom et tett fellesskap for å utvikle deg og dele kunnskap og erfaringer.

Kontakt:

annemarie.johannessen@fit2gether.no

Les mer

Joakim Söderberg

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg har alltid likt å jobbe med mennesker og personlig utvikling. Jeg motiveres av å se andre finne sitt eget potensiale og bryte sine barrierer. Online coaching gir meg muligheten til å følge opp mine kunder på et mer detaljert og helhetlig nivå. Jo flere faktorer man tar hensyn til jo lettere er det å nå målet.

Hva er dine styrker som coach?

Som coach er jeg opptatt av du som kunde skal føle deg sett og hørt og at vi to jobber på lag for å nå dine mål. Jeg vil at du skal føle deg trygg og sikker i vårt samarbeid samtidig som jeg ønsker å utfordre og pushe deg der jeg ser potensiale. Mine faglige styrker er: trening for styrke & muskelvekst, vektreduksjon, opptrening etter skade og trening for fysisk prestasjon.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether

At vi som jobber i Fit2gether alltid jobber etter våre grunnverdier. Vi verdsetter ikke bare sterk faglig kompetanse og profesjonalitet, men legger også vekt på å utvikle og støtte hverandre.

Kontakt:

joakim.soderberg@fit2gether.no

Les mer

Charlotta Hedlund

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Det är motiverande och framförallt viktigt att ha en plan, delmål och mål. Jag vill vara med på resan mot målet, för det finns inte mycket som slår känslan av att se kunder lyckas med något dem inte trodde var möjligt! Kanske dem har försökt innan, men inte fått det till. Jag själv har en coach, inte för att jag inte kan laga ett eget program eller vet hur jag ska utföra övningar. Men för att prestera bäst möjligt! Oavsett bra eller dålig dag så hjälper det att någon förväntar sig något av dig! Att jag får vara DEN personen för mina klienter ger mig otroligt mycket glädje!

Hva er dine styrker som coach?

Min styrka som coach är att jag är personlig och vill lära känna mina kunder, jag är väldigt social och gillar människor! Det går hand i hand med att jag är duktig på att anpassa mig efter vad behovet hos kunden är. Mina specialiteter är: Styrketräning med mål för styrka, muskelbyggning & viktreduktion.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Att få vara en del av något som är så otroligt bra, ett vinnande koncept med grymma coacher! Vi jobbar tillsammans som ett team för att hjälpa människor nå sina mål! Fit2gether har ett unikt upplägg med coacher som alltid söker mer kunskap!

Kontakt:

charlotta.hedlund@fit2gether.no

Les mer

Andrea Hovstein Kruken

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg har vært så heldig at jeg har kunnet trent hele livet, både som satsende utøver innen langrenn og for treningsgledens skyld. Min interesse for trening og idrett har gjort at jeg har valgt dette som min arbeidsvei og har studert meg til en mastergrad innen treningsfysiologi samt videreutdanning innen mental trening. Jeg har lang erfaring med å trene sammen med både satsende utøvere innen ulike idretter, og mennesker i alle aldre med ulike fysiske mål. Det å kunne jobbe sammen med mennesker gir meg ekte glede, og denne gleden vet jeg bidrar til at jeg gjør en dedikert jobb for at du får det utbytte du fortjener i et samarbeid med meg!

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach ligger både i det faglige og relasjonelle. Jeg har alltid vært opptatt av at de jeg trener skal føle seg tatt vare på som menneske og vite at de får den beste kvaliteten på treninga. Det er utrolig givende for meg å se at treninga hos de jeg coacher gir fremgang både fysisk og psykisk, og at kundene ser hvilket potensiale man selv har! Jeg har en stor tro på at alt er mulig så lenge man er motivert nok til å nå målet, er villig til å legge ned innsatsen man trenger og man har noen som hjelper og heier deg frem. Som coach er jeg derfor opptatt av at min rolle er å bidra med faglig kunnskap, tilpasse trening og kosthold som er det beste for hver enkelt, og vise at jeg fullt og helt går inn for at kunden skal nå sine mål – minst like mye som kunden selv.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Fit2gether er det sterkeste online coachteamet i Norge – og det er jeg veldig stolt av å få være en del av! Coachene er utrolig dyktige på ulike felt og deler av sin kompetanse med resten av teamet. Samtidig er det også en svært utviklingsorientert mentalitet slik at vi alltid har lyst til å forbedre oss som coacher, og det er et godt samarbeid oss imellom. Det er rett og slett veldig givende, utviklende og gøy å få være coach for Fit2gether!

Kontakt:

andrea.hovstein.kruken@fit2gether.no

Les mer

Charlotte Sollien Moe

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Etter mange år som personlig trener er jeg sikker på at onlinecoaching er et riktig karrierevalg for meg. Jeg får så mye glede av å hjelpe andre med å lykkes med sine mål, og å se gleden det gir. Som coach er det veldig inspirerende og enormt givende å følge kundene mine over tid, og å få være med på deres reise til en bedre fysisk og mental helse.

Hva er dine styrker som coach?

Jeg bruker tid på å bli kjent med kundene, og lytter nøye til kundens behov så jeg kan tilpasse coachingen så godt som mulig. Jeg bryr meg om kundene mine, og det er viktig for meg at kunden føler seg forstått. Personlig er jeg aktiv bodyfitness-utøver, og har opplevd selv, og sett gang på gang hos andre at det bor mye mer styrke i deg enn du tror. Mitt ønske er at du som kunde skal oppleve god mestringsfølelse og progresjon i vårt samarbeid. Mine spesialiteter innenfor coaching er rettet mot: -muskelvekst/fysikkutvikling (hypertrofi) -vektnedgang/oppgang (endring av kroppssammensetning) -styrkeøkning

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Å kunne samarbeide med Skandinavias sterkeste coaching-team taler for seg selv. Det er noe jeg er svært stolt av. Vi deler felles verdier, men har ulike bakgrunner samt ulik faglig kompetanse, noe som gjør at du alltid kan føle deg trygg og ivaretatt som kunde. Som coach utvikler vi oss hele tiden sammen, og vi har muligheten til å coache mange mennesker med et så komplett og brukervennlig system.

Kontakt:

charlotte.moe@fit2gether.no

Les mer

Bettina Kojan

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Å være coach handler for meg om å kunne bidra med min kunnskap til at andre finner og utvikler sitt potensiale. Jeg ønsker å hjelpe andre til å bli en bedre versjon av seg selv og sammen komme frem til en livsstil som gir både resultater og glede.

Hva er dine styrker som coach?

Som coach er jeg engasjert i personene jeg samarbeider med. Ingen er like og jeg ser på hele bildet for å lære personen jeg har foran meg å kjenne. Jeg er lidenskapelig opptatt av en sunn livsstil, hvor balanse er nøkkelordet. Jeg ønsker å hjelpe andre til å finne en sunn livsstil som på en enkel måte kan implementeres i nåværende livssituasjon. For meg er det klienten øker kunnskapen sin for å klare seg på egenhånd. Mine styrker er innenfor coaching er: CrossFit, livsstilsendring og vektreduksjon

Hva er det beste med å være coach i Fit2gether?

Fit2gether er et godt og sterkt team med høy faglig kompetanse, mye og viktig erfaring, felles verdier og der samtlige har et felles ønske om utvikling. Det beste med Fit2gether er at jeg har mulighet til å dele min kompetanse med andre, samt øke egen kunnskap. Jeg er stolt av å være en del av Fit2gether.

Kontakt:

bettina.kojan@fit2gether.no

Les mer

Frida Rommen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Trening har bidratt betraktelig til både min fysiske og mentale utvikling og jeg ønsker å bidra til at flere får kjenne på hvor mye trening og riktig ernæring kan gi.. Jeg elsker å se andre lykkes. Jobben som coach gir meg både mulighet til å bli med på reisen og til å bidra på veien. Jeg har et personlig mål om å hele tiden utvikle meg til å bli bedre i det jeg gjør. Som coach gjør individuelle forskjeller, ulike mål og ulike forutsetninger at jeg hele tiden har muligheten til dette. Jeg er en «all in» person som brenner for mine klienters mål og utvikling i minst like stor grad som de gjør, så jeg vil sørge for at du aldri føler at du står alene. Jeg ønsker å være en støttespiller for deg på veien mot dine mål og ta del i både oppturer og nedturer på veien.

Hva er dine styrker som coach?

Jeg holder på med en master i klinisk ernæringsfysiologi så ernæring er det feltet der jeg har mest faglig tyngde. Samtidig er styrketrening og fysikkforming(hypertrofi) noe jeg har jobbet med i flere år både personlig og med klienter. Min erfaring som satsende utøver i fitness har også bidratt til at jeg har mye praktisk erfaring rundt blant annet å gå opp og ned i vekt og har en bedre forståelse for hvordan det som klient er å stå i det samme. Jeg jobber systematisk og grundig for å tilrettelegge opplegget etter min klients ønsker, hverdag og målsetning, så man kan få til bærekraftige løsninger over tid. Det finnes utallige veier til mål og min jobb er å finne den letteste veien for deg.

Hva er det beste ved å være coach for Fit2gether?

Fit2gether har verdier som er godt i tråd med mine egne og jeg er stolt av å få ta del i teamet. Coachene er utrolig dyktige på ulike felt, man kan ikke være best på alt og derfor deler vi coacher vår kompetanse med hverandre for å levere deg som klient det beste coaching-produktet på markedet. Vi har et felles mål om kontinuerlig utvikling, både individuelt og som team. Vi står sammen og bygger hverandre gode gjennom et godt fellesskap og ønske om å bidra til hverandres utvikling.

Kontakt:

frida.rommen@fit2gether.no

Les mer

Mathis Borthen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Helt siden jeg var ungdom har jeg vært lidenskapelig opptatt av trening og personlig utvikling, og har sett hvordan de utfyller hverandre og er med på å løfte livskvaliteten. Å få lov til å være en samarbeidspartner i livet til så mange som ønsker positiv endring, fysisk som mentalt, er veldig givende og stiller krav til at jeg også fortsetter å være nysgjerrig og oppdatert, noe jeg trives svært godt med.

Hva er dine styrker som coach?

Mine sosiale evner gir meg ofte gode relasjoner med kunder og det er med på å skape et godt innblikk i kundens liv, noe som er viktig for å kjenne til forutsetningene individet har for å ha framgang og trivsel. Har alltid brukt mye tid på programmering av styrke, muskelvekst og hjemmetrenings-programmer. Ønsker du noe du aldri før har hatt må du sannsynligvis gjøre noe du aldri har gjort, derfor er livsstils veiledning og kartlegging av rutiner og vaner noe jeg gjør med alle. Med bakgrunn i Osteopati har jeg god kunnskap innen oppfølging og rehabilitering av muskel og skjelett lidelser.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Å være en del av et faglig sterkt team som jobber sammen for å gjøre hverandre bedre og opplevelsen til kunden optimal, gjør Fit2gether best i klassen!

Kontakt:

mathis.borthen@fit2gether.no

Les mer

Christopher Wolff

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg er glad i å jobbe med andre mennesker. Det gir meg glede å kunne bidra med den kunnskapen som behøves for å kunne trene effektivt og å hjelpe andre med å finne mestring og glede gjennom fysisk aktivitet.

Hva er dine styrker som coach?

Mine styrker som coach er at jeg er lidenskapelig opptatt av trening og finner mye glede i å hjelpe andre. Min spesialkompetanse er innenfor kondisjon og utholdenhetstrening. De siste 7 årene har jobbet på fysiologisk testlab ved Magnat Center og selv ror jeg aktivt og trener mye utholdenhet. Ettersom jeg også har en bakgrunn som fysioterapeut, har jeg trent mange personer på veldig forskjellige ferdighets- og ambisjonsnivåer. Dette gjør at jeg har gode evner til å tilpasse meg et bredt spekter og er flink til å tilrettelegge for personer med skader og liknende.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Det beste med denne jobber er at det tillater meg å jobbe med andre mennesker med samme lidenskap og glede for faget, samt dele kunnskap og bli bedre i jobben min.

Kontakt:

christopher.wolff@fit2gether.no

Les mer

Grete Andreassen Bakken

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg mener at trening alltid bør ha til hensikt å være helsefremmende, bedre din livskvalitet, hverdag og livsglede. Treningen skal oppleves som utfordrende, motiverende og meningsfull samt ha verdi for deg. Jeg vil hjelpe deg å skape en balanse i livet ved å gi deg mestringsfølelse på trening og energi i hverdagen gjennom gode treningsøkter og fornuftig kosthold ut ifra dine forutsetninger og mål. Samtidig ønsker jeg å motivere deg til å presse deg til å yte mer enn du trodde var mulig! Jeg gir deg alle verktøy for å lykkes, men jobben må du stå for. 

Hva er dine styrker som coach?

Som coach er jeg ærlig, direkte samt god til å lytte. God kommunikasjon er svært viktig, grundig oppfølging er en selvfølge når du velger meg som coach. Sammen skal vi presse grensene dine, og sammen skal vi utnytte ditt fulle potensiale uansett hvor i verden du er og hvilket forusetninger du har ! Når du samarbeider med meg, er du aldri alene!   «Trening og kosthold trenger ikke å være avansert eller vanskelig, men det må gjennomføres på riktig måte etter dine forutsetninger, regelmessig og over tid!»

Kontakt:

grete.andreassen.bakken@fit2gether.no

Les mer

Maria Kværnø Pedersen

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg liker godt å jobbe med andre mennesker og se at andre lykkes. Jeg ønsker å hjelpe folk til nå sitt drømmemål innen trening og kosthold. Jeg vet selv av erfaring at det meste er mulig med riktig oppsett og tålmodighet. Som coach vil jeg være der og støtte deg gjennom både gode og dårlige perioder, samt dele min kunnskap slik at du lykkes på best mulig måte!

Hva er dine styrker som coach?

Jeg vil si mine styrker er kunnskap i både vektnedgang og vektoppgang, samt muskelvekst. Jeg har selv vært både overvektig, undervektig og normalvektig. Samtidig har jeg også konkurrert i fitness og vet hvor viktig kost og trening er for det målet du ønsker å oppnå.  Jeg eier også mye forståelse for at dagliglivet kan være tøft og vanskelig, og jeg er her for å kunne tilrettelegge alt til din hverdag og det du trives med.

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Å være en del av et team som er opptatt av at alle skal utvikle seg og bli gode er viktig for meg! Jevnlig oppdatering for å øke kompetanse, deling av kunnskap og motivere hverandre til å bli den beste versjonen av oss selv.

Kontakt:

maria.k.pedersen@fit2gether.no

Les mer

Robert Andre Garnås Bekk

Coach

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg er en person som får stor glede av å hjelpe andre i tillegg til at jeg har en stor lidenskap for trening og kosthold. Når jeg tar inn en kunde synes jeg det er helt fantastisk å se hvordan utstrålinga og selvtilliten hos kunden utvikler seg underveis i prosessen, og dette er noe jeg får en enorm glede av og kunne ikke tenkt meg en mer givende jobb!

Hva er dine styrker som coach?

Hos meg skal du få føle deg ivaretatt samtidig som du får et spark i baken. Jeg lytter nøye til din situasjon og tilrettelegger et opplegg jeg mener er perfekt for akkurat deg. Det jeg har mest erfaring med både personlig og med mine kunder er: - Vektnedgang (Fettreduksjon) - Hypertrofi (Muskelbygging)

Hva er det beste med å være coach for Fit2gether?

Fit2gether legger virkelig tyngde på kvalitet. Vi er en samling av dyktige coacher som fører til at vi sammen sitter på en enorm mengde kunnskap og erfaring! Det beste med å være coach her er at vi har ukentlig seminar der vi lærer noe nytt, og at det alltid er mer å lære av hverandre!

Kontakt:

robertandre.garnas.bekk@fit2gether.no

Les mer

Vår kompetanse er dine muligheter

Kontakt oss

VÅR KOMPETANSE, DINE MULIGHETER